top of page

Ilmalämpöpumppu Järvenpää

Järvenpääläisille tarjoamme vaivatonta ratkaisua sisäilman laadun parantamiseen ja lämmityskustannusten säästämiseen. Ilmalämpöpumppu säästää sähkönkulutuksessa jopa 40 % verrattuna suoraan sähkölämmitykseen. Hyödynnä ilmaisia kartoituskäyntejämme, joissa asiantuntijamme selvittävät optimaalisen asennuspaikan ja huollon tarpeet. 

 

Avaamme Järvenpäähän uuden toimipisteen vuoden 2024 aikana. Valikoimassamme ovat myös ilmavesilämpöpumput, aurinkopaneelit ja sähköauton latausasemat. Ilmavesilämpöpumppu on mainio ratkaisu vanhan öljylämmityksen korvaajaksi. Valtiolta saa myös tukea tällaisen lämmitysjärjestelmän päivityksen tekemiseen. Sähköauton latausasema kannattaa asentaa kotiin, jos omistaa täyssähköauton. Lataaminen on huomattavasti nopeampaa kuin tavallisesta pistorasiasta.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnittelemme juuri sinulle räätälöidyn ratkaisun.

Ilmalämpöpumppu Järvenpää
Fixing an Air Conditioner

Ota yhteyttä heti!

Me suoritamme työmme tehokkaasti ja huolellisesti, minimoiden samalla mahdolliset häiriöt koti- tai yritysympäristössäsi.

Ota yhteyttä soittamalla tai yhteydenottolomakkeella!

Ilmalämpöpumpun huolto Hyvinkää
Ennen

Miksi valita meidät?

Päivittäiseen toimintamme alueeseen kuuluu Järvenpää ja ymmärrämme alueen erityispiirteet. Tarjoamme yleisiä ja yksilöllisiä ratkaisuja, jotka sopivat juuri sinun kotiisi.

Me varmistamme, että lämpöpumppusi toimii moitteettomasti ja voit aina luottaa asiantuntemukseemme.

Asiakkaan tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, joten pyrimme aina ylittämään odotuksesi laadukkaalla palvelulla.

bottom of page