top of page
Tyytyväinen asiakas

Toshiban ilmalämpöpumput

Toshiba on ilmalämpöpumppujen suunnannäyttäjä, joka on suunniteltu erityisesti pohjoisiin oloihin. Sen viimeisimmät innovaatiot tuovat lisää mukavuutta arkeesi ja selkeää säästöä asumisen kustannuksiin.

 

Toshiba on jo yli 50 vuoden ajan ollut alansa edelläkävijä, ja sen ilmalämpöpumppu on ehdoton huipputuote. Se varmistaa kodin miellyttävän lämpötilan ympäri vuoden, oli sitten kyseessä kesän helteet tai kovimmat pakkaset.

Tutustu lisää
Toshiba ilmalämpöpumppu

Valtuutettu kumppani

Olemme ylpeitä ilmoittaessamme olevamme Toshiban valtuutettu kumppani, jolla on asiantuntemus heidän ilmalämpöpumppujen asentamiseen, huoltamiseen ja tarjoamiseen

Valitsemalla meidät saat luotettavan kumppanin, joka tuo Toshiban huipputeknologian kotiisi tai yritykseesi. Ota yhteyttä, niin autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Toshiba Haori Design ilmalämpöpumppu

Toshiba Haori Design
ilmalämpöpumppu

Toshiba Haori DESIGN on skandinaavisen elegantti ilmalämpöpumppu, joka tarjoaa markkinoiden ainoan täysin räätälöitävän etupuolen. Se on ihanteellinen vaihtoehto vaativille sisustajille. Haori DESIGN on äärimmäisen hiljainen ja energiatehokas, äänitaso alle 19 dBA ja SCOP-arvo jopa 5,3. Wi-Fi- ja SMS-ohjaukset tuovat lisämukavuutta, mahdollistaen ilmalämpöpumpun käytön etänä. Sopii täydellisesti koteihin ja loma-asuntoihin niin pohjoisessa kuin etelässä.

Toshiba premium ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium+
ilmalämpöpumppu

Toshiba Premium+ on tehokkaimpia ilmalämpöpumppuja, jotka lämmittävät asuntoa jopa -35°C:ssa. Sen energiatehokkuus on huippuluokkaa (A+++). Erityisen hyvä vaihtoehto takan kanssa, Premium+ jakaa takan lämmön tasaisesti pelkän puhaltimen avulla ilman ulkoyksikön tarvetta. Tyylikkään hillitty muotoilu tekee siitä sopivan kaikkiin koteihin ja loma-asuntoihin.

Toshiba Polar White ilmalämpöpunmppu

Toshiba Polar White
ilmalämpöpumppu

Toshiba Design -malliston tuorein ilmalämpöpumppu, Polar White, yhdistää älykkyyden ja käytännöllisyyden. Sen huippuluokan energiatehokkuus tuo elämään mukavuutta kehittyneiden toimintojen avulla. Ilmalämpöpumpun tyylikäs muotoilu sulautuu saumattomasti kodin sisustukseen, luoden tilaan persoonallisen ilmeen.

Toshiba Polar Black ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar Black
ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar Black ilmalämpöpumppu yhdistää vahvan visuaalisen ilmeen ja erehtymättömän suorituskyvyn. Tummansävyinen pumppu toimii moitteettomasti jopa -35°C:ssa, tarjoten mukavuutta ja helppoutta päivittäiseen käyttöön. Innovatiiviset ja ympäristöystävälliset ominaisuudet helpottavat etäohjausta ja säästävät energiakustannuksissa.

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora+
ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora + on yksi markkinoiden energiatehokkaimmista ilmalämpöpumpuista. Se tarjoaa modernin ja taloudellisen ratkaisun kaikkiin asumistarpeisiin. Tyylikäs muotoilu mahdollistaa asuintilan mukavuuden ympäri vuoden, säällä kuin säällä. Lisäksi tarjolla oleva takkatoiminto korostaa Aurora + monipuolisuutta, sillä pelkkä puhallin riittää jakamaan tulisijan lämmön tilaan tasaisesti.

Toshiba SEIYA ilmalämpöpumppu

Toshiba SEIYA+
ilmalämpöpumppu

Toshiba Seiya+ on suunniteltu yksinomaan viilentämiseen. Sen energiatehokkuus ja hiljaisuus tekevät siitä ihanteellisen valinnan kesäkäyttöön suunnatulle asunnolle, erityisesti kesän kuumimpina kuukausina. Aurinkoa lämmittämä ja tunkkainen tila muuttuu välittömästi raikkaaksi ja miellyttäväksi Seiya+:n erinomaisen jäähdytystehon ansiosta.

useamman tilan ilmalämpöpumppu

Ueamman tilan
ilmalämpöpumppu

Yhden ulkoyksikön ja useiden sisäyksiköiden järjestelmä on optimaalinen valinta silloin, kun samassa kiinteistössä on useita huoneita, jotka vaativat erillistä lämpötilan säätöä. Tässä kätevässä ratkaisussa asennetaan vain yksi ulkoyksikkö, joka ohjaa kaikkien järjestelmään kuuluvien ilmalämpöpumppujen lämmitys- ja viilennystoiminnot. Voit liittää järjestelmään jopa viisi ilmalämpöpumppua, mikä mahdollistaa esimerkiksi makuuhuoneen, olohuoneen ja ala- tai yläkerran lämpötilojen vaivattoman hallinnan. Tämä monihuonejärjestelmä soveltuu erinomaisesti myös toimistotiloihin.

Toshiba lattiamalli

Lattiamallin ilmalämpöpumppu

On tilanteita, joissa perinteinen ilmalämpöpumppu ei ole ihanteellinen valinta, esimerkiksi tilojen pienuuden tai ulosvientirajoitusten vuoksi, vaikka lämmitys- tai viilennystarve olisi. Tällöin lattiamallinen ilmalämpöpumppu tarjoaa parhaan ratkaisun, koska sen voi sijoittaa suoraan lattialle tai asentaa seinälle ilman tarvetta ulosvientiin. Jos huoneessa on takka, lattiamallinen ilmalämpöpumppu jakaa tulisijan lämmön tasaisesti koko tilaan käyttäen hyväksi takkatoimintoa.

bottom of page