top of page

GREE Console

Toimistoihin ja tiloihin, joissa ilmalämpöpumpun asennus katonrajaan ei onnistu.

GREE Console

GREE Console on tyylikäs, seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lämmitin/viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta. Näin lämmön jakautuminen saadaan optimoitua tasaiseksi.

Viilennystoiminnolla viileä ilma ohjataan luonnollisesti pelkästään viistosti ylös, josta viilennetty ilma laskeutuessaan on jo sekoittunut huonetilan lämpimään ilmamassaan. Näin ilma tuntuu miellyttävän sopivalta iholla.

Hinta alkaen

GREE Console 35-A/2 asennettuna          2095 €

Katso esite

Ominaisuudet
 
Tyylikäs lattiamallin lämmitin ja viilennyslaite

Ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on kauniisti muotoiltu ja väriltään valkoinen, joten se soveltuu huomaamattomasti Pohjolan vaaleisiin olohuoneisiin. Laitetta ohjataan helppokäyttöisellä ja tyylikkäällä kaukosäätimellä.

GREE Console soveltuu erinomaisesti myös toimistotilojen viilentimeksi.

Helppo asentaa haastaviinkin kohteisiin

GREE Console -ilmalämpöpumppu soveltuu sellaisiinkiin kohteisiin, joissa ilmalämpöpumpun asennus katon rajaan osoittautuu haasteelliseksi. Patterin korkeudelle asennettava ilmalämpöpumppu puhaltaa lämmintä ilmaa juuri sille korkeudelle, jossa oleskellaan, tuoden lämmön tunteen vedottomasti.

 

Laite on myös helppo puhdistaa. Ei turhia nousuja jakkaralle, kun vaihdetaan suodatin tai imuroidaan pölyjä sisäyksiköstä.

Gree Console lattiamalli ilmalämpöpumppu
bottom of page