top of page

GREE Bora

Tehokas GREE Bora -huoneilmanjäähdytin viilentää nopeasti kuuman sisäilman. Plasmasuodatin poistaa epämiellyttäviä hajuja ja pienhiukkasia ja tekee sisä-ilmasta miellyttävän puhtaan ja raikkaan.

Gree Bora ilmalämpöpumppu
GREE_Logo.jpg

GREE Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (A++, SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Hinnat alkaen

GREE Bora 35-A/2/W (WIFI) asennettuna       1695 €

GREE Bora 50-A/W (WIFI) asennettuna          1895 €

Katso esite

Ominaisuudet
 
Jäähdytystä kotiin tai toimistoon

GREE Bora -huoneilmajäähdytin soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon.

Monipuoliset ominaisuudet

WiFi-toiminnon ansiosta GREE Bora -ilmanjäähdytin voidaan yhdistää internettiin ja sitä voidaan ohjata etäältä älypuhelimen (iOS & Android) avulla. iFeel-toiminnon avulla sisälämpötila voidaan mitata sisäyksikön sijaan kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katonrajassa.

WiFi

Sisäänrakennetun WiFin ansiosta voit ohjata Fairya puhelimella ja muilla älylaitteilla.

Ympäristöystävällinen huoneilmajäähdytin

Ympäristöystävällisen R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristön kuormitus on kolme kertaa pienempi verrattuna perinteiseen R410A-kylmäaineeseen. Ympäristöystävällinen R32-kylmäaine on myös tehokkaampi, jolloin kylmäainetta tarvitaan lämpöpumpussa vähemmän.

  • Erinomainen energiatehokkuus (A++, SEER 6,1)

  • Hiljainen ja huomaamaton

  • Wifi ohjattavuuden lisäksi monipuolinen kaukosäädin

  • Ympäristöystävällinen

bottom of page